Seri de vară în alte timpuri

Pe 12 august de la ora 20:00 va avea loc un eveniment special în Mărăști, unul dintre cele mai mari cartiere din oraș. Primăria Cluj-Napoca împreună cu Scena Urbana au pregătit o seară cu cântece de altădată susținute coregrafic, în parcul de pe Str. Dâmboviței.

Vă așteptăm așadar la Seri de Vară…în alte timpuri

Program

20:30 Cântece de altădată susținute coregrafic
Soliștii FANG SHUANG și PAULA COTEȚ

Cântece cunoscute pe care le fredonam cândva vor fi din nou aproape de inimile noastre în această seară. Copacul, De-ar fi să vii, De-ai fi tu salcie la mal, Marea cântă, Ciobănaș cu 300 de oi, Sara pe dea, Ana zorile se varsă sau Make you feel my love, Someone like you sunt o parte din amintirile pe care vă invităm să le retrăiți alături de Fang Shuang, solist vocal la Opera Comică pentru Copii, cunoscut publicului larg prin participarea la faza finală a concursului Românii au Talent, ediția 2017 . Alături de el, Paula Coteț, o solistă de 15 ani ce studiază muzica la Colegiul de Arte din Baia Mare. Paula Coteț este câstigătoare a mai multor concursuri naționale și internaționale de muzică clasică, ușoară și romanțe.

Spectacol susținut coregrafic de balerinii: Sebastian Vlad, Ioana Cristina Tokes, Gollner Delia, Har Liviu Mihai, Antonia Indrei

Coregrafia : Sebastian Vlad
Acompaniază: formația A.T.A.C.
Dirijor: Vlad Eniu
Regia artistică: Ina Hudea

Eveniment organizat de Primăria Municipiului Cluj-Napoca
Co-organizator: Scena Urbana

Parteneri principali: Banca TransilvaniaBergenbierPepsiVodafone Romania, Coral Impex
Parteneri: Ordinul Arhitecților din România Filiala TransilvaniaFerro

map2facebook.com/ScenaUrbana