scena urbana

Seri de vară în alte lumi

În fiecare an ne propunem să activăm noi locuri din oraș, astfel că prima seară a celei de a VII-a ediții a Serilor de Vară Clujene se desfășoară într-un nou loc din oraș, Amfiteatrul de la Baza Sportivă Gheorgheni. Împreună cuScena Urbana am pregătit o seară de dans Hula și operetă în aer liber.

Vă invităm așadar în 11 august de la ora 19:30 la Seri de vară…în alte lumi

19:30-20:30 Workshop dans “Hula”
Este susținut de AnnaMaria Balazs, pasionată de lumea polineziană, de 9 ani pășind în ritmurile dansului hawaian Hula. Experiența ei în acest dans a fost formată în cadrul cursurilor internaționale susținute de maeștrii din Hawaii: Raylene KAWAIAE’A și Hope KEAWE, Loea Kawaikapuokalami HEWETT, Hokulami de REGO, Lei’ohu RYDER si Mayden Ku’nipo, Nelson KA’AI, Keali’I REICHEL, Mark Keali’I Ho’omalu.

20:30 – LA CONTESSA MARITZA
(arii si duete din operete celebre)

Spectacolul are ca personaj central pe Contessa Maritza din opereta cu același nume de Emmerich Kalman. Pretextul este o petrecere la care Maritza invită personaje celebre din operete îndrăgite ca Silvia și Contessa Maritza de Emmrich Kalman, Giuditta, Văduva veselă si Țara surîsului de Franz Lehar, Lăsaţi-mă să cânt de Gherase Dendrino si Liliacul de Johann Strauss. Intrigile superficiale și amuzante care se țes la această petrecere, muzica, dansul și vocile deosebite ale protagonistilor vor face deliciul publicului meloman, și nu numai.

DISTRIBUŢIE:
Adonis Tanța – DANILO
Istvan Kozocsa – ZSUPAN
Lorena V. Puican – STASI
Oana-Maria Trimbitas – ADELA
Adriana Tidor –MARITZA
Sergiu Coltan -TASSILO
SCENARIUL SI REGIA : Ina Hudea
DIRIJOR : Vlad Eniu
ACOMPANIAZA: Betty Tetrade – pian și formația A.T.A.C.

Vă așteptăm să descoperiți experiențele altor spații și profunzimile unui dans dintr-o lume ce pare atât de îndepărtată!

Eveniment organizat de Primăria Municipiului Cluj-Napoca
Co-organizator: Scena Urbana

Parteneri principali: Banca TransilvaniaBergenbierPepsiVodafone Romania, Coral Impex
Parteneri: Ordinul Arhitecților din România Filiala TransilvaniaFerro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *