2015

Vocile Focului (2015)

Scena Urbana a încheiat seria de evenimente Butterfly Effect cu Vocile focului (aceasta a combinat patru elemente: focul, o voce feminină, una masculină și una de violoncel, oferind o operă arzătoare care timp de 30 de minute a generat foc și emoţie în Piaţa Gării din Cluj-Napoca) Mulțumim partenerilor, sponsorilor şi voluntarilor noștri împreună cu care am reconfigurat acest spațiu public

DENIS TRICOT – PROMENADE D’ARTISTE pe SCENA URBANA

Opera de foc pentru o locomotiva oprită

DENIS TRICOT – sculptura şi foc

PATRICIA CAPDEVIELLE – voce

VANIA DOMBROVSZKY – voce şi violoncel

MATHIEU HARZO –  foc

Vocile focului” a combinat patru elemente: focul, o voce feminină, una masculină și una de violoncel. Acestea a oferit o operă arzătoare care timp de 30 de minute și a generat foc și emoție.

O linie în flăcări a trasat multiple direcții în întuneric, a trasat traseele locomotivei staționare din Cluj. Vocea contra și în sensul aleii de fier, cântecul a învăluit spațiul și a dispărut cu viteza luminii la stele.

Locomotiva a ezitat, purtată de muzică, lansată în depărtări, ea a mers până la marginea nopții, la marginea lumii, unde ne poartă visul și eventual, și calea ferată. Iar focul, în inima muzicii, s-a multiplicat în limbile tuturor cântărilor în lungi linii curbate, tumultuase precum căile tuturor călătoriilor.

vocile-focului

cluj

„Proiect realizat cu sprijinul Primăriei şi al Consiliului Local Cluj-Napoca,

sub egida

şi pentru susţinerea candidaturii oraşului Cluj-Napoca

la titlul de Capitală Culturală Europeană 2021”.

footer