blogscena urbana

Marc Aymon – amintirile frumoase nu mor niciodată

Marc-aymon

Cea de-a treia Sculptura-carte semnată Denis Tricot, pe care o prezentăm este cea a lui Marc Aymon
Marc Aymon este un cântăreţ elveţian, născut 03 iunie 1982 în Sion.
La vârsta de 14 ani, a început să cânte la chitară, iar până în prezent a lansat 4 albume şi numeroase single-uri. A avut turnee în toată lumea, iar în toamna acestui an a decis să revină în România.

„1300 kilometri pe drumurile din România, de la București la Cluj, cu multe, multe sate străbătute, multe și multe priviri intersectate. Din concert în concert, amintirile frumoase nu mor niciodată. Poate cadrul oferit de Grădina Botanică, operele de artă, Daniela și David, primirea, atenția, camera de hotel foarte luminoasă, ciocolata, publicul așezat pe baloți de paie, dansatoarele atât de grațioase, finalul concertului ca un picnic de emoții. Fără îndoială un pic din toate astea. Și privirile, mereu acele priviri. Cu impresia de a fi cei mai apropiați din lume chiar dacă ne cunoaștem doar de o oră. Poate nu doar o impresie.
Amintirile frumoase nu mor niciodată, Marc Aymon, septembrie 2013.” – Asta ne-a declarat cântăreţul.

Acest turneu şi onoarea pe care cântăreţul elveţian ne-a făcut-o susţinând un concert la Grădina Botanică, într-un cadru deschis, cu oameni la fel şi mai mult de atât, unul la penitenciarul din Gherla, unde ne-a ajutat să descoperim oameni minunaţi, au fost posibile doar cu implicarea preşedintele OVR Suisse care alături de Daniela Maier, Petru Fulea si Francisc Giurgiu au pregătit în detaliu totul. Mai jos, puteţi citi testimonialul lui Pascal Praz, preşedintele OVR Suisse.

„Prin intermediul Danielei Maier și odată cu pregătirea concertului cânărețului elvețian Marc Aymon am descoperit conceptul “Scena Urbană” la Cluj…
O echipă formidabilă, niciodată în lipsă de idei….
Un loc magic, în inima Grădinii Botanice….
Descoperiri artistice, muzicale sau florale….
Dar mai ales un refugiu de pace, pentru un moment sau pentru o seară … pentru a reduce ritmul frenetic al activităților noastre … să respirăm adânc și mai ales să construim “o punte de legătură între oameni” …
Numai bine, Pascal Praz”
Mulţumim Daniela, Mulţumim Marc Aymon şi Pascal Praz!

Madalina-Diaconu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *