2018noutatiscena urbana

Haide „U” pe Scena Urbană

A venit momentul ca ”U” să…urce din nou pe scenă! Pe Scena Urbană.

Arta și sportul revin pe aceeași scenă Urbană! Pe 27 octombrie, de la ora 19.00, pe strada Mihail Kogălniceanu, în fața sediului central al Universității Babeș Bolyai, membrii Peluzei Șepcile Roșii revin, împreună cu suporterii tuturor secțiilor sportive ale clubului Universitatea Cluj, pentru a susține un recital de cântece de galerie, acompaniați de orchestra simfonică dirijată de Vlad Eniu.

Este a doua ediție a evenimentului ”Haide “U” pe Scena Urbană”, un spectacol muzical inedit organizat de Ordinului Arhitecților din România- Filiala Transilvania și coordonat chiar de președintele OART, arh. Daniela Maier. Prima ediție, ținută pe 30 septembrie 2017, a înregistrat un succes fulminant: peste 1500 de persoane au participat și majoritatea au cântat la unison toate melodiile îndrăgite de generații la rând de suporteri

”Sperăm ca și de data aceasta să ne întâlnim în stradă, o stradă simbolică la rândul său, toți cei ale căror energii vibrează în ritmul sportului, acel vector etern al unității spirituale a Clujului. Faptul că o Universitate a venit cu totul- trup și suflet- în fața surorii Universități a fost cea mai grozavă împlinire la care am fi putut spera. Ceea ce am simțit atunci în stradă a fost magie, nu cred că exagerez, o pot confirma cele peste o mie de oameni ce au rezonat cu noi în stradă, plus cei aproape o sută de mii care au rezonat online”, a declarant arh. Daniela Maier, coordonator Scena Urbană și președintele Ordinul Arhitecților din România Filiala Transilvania.

 

afis Haide U

Evenimentul este realizat de Scena Urbană, cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Cluj-Napoca și FERRO România, susținătorul evenimentelor Scena Urbană din acest an.
Alte cifre de la ediția de anul trecut:

– aproape 130.000 de vizualizări la videoclipul postat de Sport.ro în timp real, în care fanii lui ”U” au cântat imnul alături de orchestra simfonică

– 37.000 de vizualizări la videoclipul FB LIVE postat de Scena Urbană; videoclipul a ajuns la 95.597 de persoane (people reached)

 

Haide “U” pe Scena Urbană