meniu

Filip ADAMOVIC- invitat la atelierul „Personalităţi şi Personaje”

one

sursa fotografie: www.u-bt.ro
sursa fotografie: www.u-bt.ro

one

Filip Adamović a acceptat invitația Scenei Urbane de a fi printre primii mentori în cadrul proiectului  PERSONALITĂŢI ŞI PERSONAJE.

Filip Adamović este jucător profesionist de baschet în echipa de seniori U-Banca Transilvania Cluj, purtând tricoul cu numărul 8 și ocupând poziția de fundaș. Are 28 de ani, este de etnie sârbă, fiind născut la Gradiska, Bosnia.

Topul preferinţelor lui în literatură îl ocupă seria de romane fantastice Cântec de gheaţă şi de foc / Song of Ice and Fire de George R. R. Martin. 

one
PALMARES:

A mai jucat la: Servitium (Bosnia& Herțegovina), Borac Nektar (Bosnia&Herțegovina), Igokea (Bosnia&Herțegovina), CSU Ploiești, BC Mureș Târgu-Mureș

Titluri: Campion național cu Igokea și CSU Ploiești, vicecampion cu BC Mureș Târgu Mureș, câștigător al Cupei României cu U-Banca Transilvania (2015-2016 și 2016-2017) și câștigător al SuperCupei României cu U-Banca Transilvania (2016).

Mai multe informații despre Filip puteți afla de pe pagina echipei U-BT.ro

 

Proiectul PERSONALITĂŢI ŞI PERSONAJE continuă parteneriatul Scenei Urbane cu „U” Banca Transilvania şi propune să aducă în faţa elevilor personalităţi apreciate în diferite domenii. Invitaţii sunt deschişi în a împărtăşii cu participanţii la atelier experienţele lor legate de cărţi, personajele preferate, citate care le-au marcat viaţa şi cariera.

Jucătorii echipei clujene, invitaţi în acest prim atelier Personalităţi şi Personaje, sunt, dincolo de extraordinari sportivi, oameni care deşi s-au format în medii diferite, găsesc putere şi inspiraţie în cărţi.

PERSONALITĂŢI ŞI PERSONAJE – Atelier de citit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *