blogscena urbana

Adrian Hădean – o sculptură carte, sub cea mai mare magnolie din Cluj

Adrian Hădean s-a născut în Septembrie 1977 în Pâncota, Arad. A copilărit în Baia Mare, Maramureș, unde a început să lucreze în media (radio) la vârsta de 17 ani. A continuat să realizeze emisiuni de radio și de televiziune, să scrie pentru mai multe publicații, timp de aproape 13 ani. A produs propriile emisiuni de televiziune ce au fost difuzate de Antena 1 și a colaborat cu televiziunea națională (postul TVR3) timp de un an, la realizarea unei serii de emisiuni culinare. A publicat prima carte cu rețete în 2003. La 19 ani a avut prima slujbă într-un restaurant iar la 24 de ani conducea propriul restaurant, afacere în care era partener. 

Pasiunea pentru gătit l-a transformat într-unul dintre cei mai cunoscuţi şi apreciaţi bucătari de la noi şi tot această pasiune i-a oferit o şansă magică, posibilitatea de a purta torța olimpică înaintea deschiderii ediției din 2012 a Jocurilor Olimpice de la Londra. Adrian declară că a profitat la maximum de experiențele din ultimii 30 de ani și şi-a învățat bine lecțiile. Știe ce are de făcut în fiecare zi pentru ca viața lui să fie așa cum îşi doreşte și pentru a putea merge la culcare cu un zâmbet pe față. 

Însă, cu toate acestea echipa Scenei Urbane, împreună cu soţia sa Sonia Nechifor, a reuşit să îl surprindă  anul acesta de ziua lui. Una dintre lucrările lui Denis Tricot i-a fost dedicată lui Adi, un om frumos, care merită toată consideraţia celor din jur. 

„De ziua mea, Daniela Maier împreună cu colegii ei de la Scena Urbană și artistul francez Denis Tricot ( sigur că toată treaba a fost orchestrată de doamna mea, care m-a prăvălit dintr-o emoție în alta) mi-au făcut o surpriză care mi-a pus apă în ochi și m-a lăsat fără glas pentru o vreme: o sculptură carte, amplasată în Grădina Botanică, sub cea mai mare magnolie din Cluj.”  asta a declarat Adi pe pagina sa de Facebook, după ce am reuşit să îl surprindem cu acest cadou inedit.

Madalina-Diaconu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *